WerkbijMax - logo - zwart - geel

Ontdek de voordelen van de Maximum App

Werknemers kunnen zich nu ook via hun mobiele telefoon inplannen op diensten

Maak jij al optimaal gebruik van de Maximum App? Wij vertellen aan de hand van voordelen kort hoe je deze het beste in kunt zetten.

Wat zijn de voordelen van de app

 • Beschikbaarheid doorgeven
  Met de app kan je gemakkelijk en snel je beschikbaarheid doorgeven op je telefoon. Er is een overzicht te zien van de beschikbare diensten, waar medewerkers hun beschikbaarheid in kunnen doorgeven.
 • Overzicht van ingeplande diensten
  Een overzicht van de diensten waarop je staat ingepland. Deze zijn in één oogopslag te zien en makkelijk te beheren. Per dienst staan de locatie, tijden en datum vermeld. 
 • Werkinstructies in de app zien
  Elke dienst heeft een unieke werkinstructie, deze staan bij je dienst vermeld. Hierdoor ben je van tevoren al op de hoogte van eventuele speciale vereisten. 
 • Navigatie naar locatie
  Het vervoer naar locatie kan af en toe nog voor problemen zorgen. Met deze functie in de app kan je gemakkelijk je vervoersopties zien om op tijd op locatie aanwezig te zijn. 
 • Overzicht van collega’s
  In het overzicht van de ingeplande diensten kan je per dienst zien met welke collega’s je ingepland staat. Zo kan je voorafgaand aan je dienst inzien met wie je werkt en eventueel samen vervoer kunt regelen naar locatie. Wel zo gezellig een natuurlijk een stuk milieuvriendelijker.
 • Urenoverzicht
  Het is handig om je uren bij te houden, dit doet de app voortaan voor je. In het urenoverzicht kan je al je gewerkte diensten terugzien en gemakkelijk een overzicht behouden over het aantal uren die je gewerkt hebt. 
 • Pushberichten nieuwe diensten
  Wanneer er nieuwe diensten beschikbaar zijn, krijg je een pushbericht binnen. Zo blijf je up-to-date over nieuwe diensten en is het mogelijk om je snel in te plannen. 
 • Mobiel vriendelijk
  Het grootste verschil met het oude planningssysteem is natuurlijk dat de nieuwe app op mobiel erg makkelijk werkt. Dit scheelt een hoop tijd en moeite, waardoor je beschikbaarheid doorgeven een stuk makkelijker wordt.

Wij zullen de nieuwe app de komende jaren steeds verder ontwikkelen, zodat deze het planningsproces vergemakkelijkt en je steeds minder tijd kwijt bent aan het inplannen op diensten. 

Simon van der Mars

Meer blogs

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures