WerkbijMax - logo - zwart - geel

Recruiter

Ben jij een gedreven professional met een passie voor werving en selectie? Dan is de dynamische en uitdagende functie als recruiter bij Maximum Group echt iets voor jou! Als recruiter ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële nieuwe medewerkers en speel je een cruciale rol in het aantrekken van talent voor ons bedrijf. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaten op de juiste plek terechtkomen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet precies hoe je de beste talenten kunt vinden en binden. Daarnaast zorg je voor een vlotte en correcte afhandeling van het gehele wervingsproces.

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures