WerkbijMax - logo - zwart - geel

Junior Planner

Aarzel niet en ontwikkel je vaardigheden als planner bij Maximum Group

Op zoek naar een professionele startersfunctie met diverse doorgroeimogelijkheden? Word beginnend planner bij Maximum Group. Als beginnend planner word je op een passende manier klaargestoomd voor het vak planner en maak je direct kennis met de dynamische beveiligingswereld. Bij deze functie krijg je de gewenste ondersteuning van je collega’s en leer je in sneltreinvaart met welke systemen we werken en hoe je een goede relatie opbouwt met zowel onze opdrachtgevers als beveiligers en overige medewerkers. Zo bouw je direct aan je computer als sociale skills.

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures