WerkbijMax - logo - zwart - geel

Over ons

VOOR VEILIGHEID EN GEZONDHEID

WerkBijMax is het recruitmentplatform van de Maximum Group, gericht op het aantrekken van toegewijd personeel dat zich inzet voor een veilige en gezonde werk- en leefomgeving.

Maximum Group - homepage - Event Security - evenementenbeveiliger
WerkBijMax - beveiligers - over - ons - werken - bij - vacatures - vrouw - beveiliger
WerkBijMax - beveiligers - over - ons - security - vacatures

Maximum Group, gevestigd in Zwijndrecht (Zuid-Holland), profileert zich als de partner voor een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Binnen dit collectief werken de vier bedrijven, te weten Maximum Security, Maximum Event Security, Maximum Medical en Maximum Cleaning & Services, zowel zelfstandig als gezamenlijk aan diverse projecten.

Actief in verschillende branches en sectoren, waaronder evenementen & horeca, retail, objecten, zakelijke markt en het publieke domein, biedt onze organisatie waardevolle dienstverlening aan.

WerkbijMax is opgericht om individuen die willen bijdragen aan een veilige en gezonde werk- en leefomgeving een inspirerende plek te bieden. Hier kunnen zij direct contact opnemen voor de nieuwste opdrachten en vacatures. We delen relevante informatie via onze website, e-mails en sociale-mediakanalen over werken in de toonaangevende sectoren waarin wij actief zijn. Dit stelt geïnteresseerden in staat op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en opdrachten.

"Ik maak zoveel mee dat ik niet snel meer ergens van sta te kijken, maar het bijzondere is dat collega’s altijd achter je staan, ongeacht de situatie. Hierdoor voelen mensen zich zelfverzekerder en echt deel van een team. Beveiliging is eigenlijk een teamsport waarin samenwerking de sleutel is."

- Mardy

POPULAIRE VACATURES

Event Security

Evenementenbeveiliger

Medical

Ambulanceverpleegkundige

Maximum Group

Administratief medewerker

Event Security

Evenementenbeveiliger

Medical

Ambulanceverpleegkundige

SOLLICITEER DIRECT

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures