WerkbijMax - logo - zwart - geel

ACCOUNT/EVENTMANAGER

In deze functie word je verantwoordelijk voor het volledige verkoopproces. Hierbij ligt jouw focus op het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers gericht op klein- en grootschalige evenementen.

Daarnaast word je operationeel verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoer en evaluatie van evenementen. Je bent het visitekaartje van Maximum Group en zorgt ervoor dat de verwachtingen en doelstellingen van de klant worden vertaald in de gewenste uitstraling tijdens evenementen.

Je bent iemand die sociaal is en makkelijk contact legt. Bij voorkeur beschik je over een netwerk binnen de beveiligingsbranche. Bij ieder evenement leg je weer behoorlijk wat contacten en jij weet deze contacten goed te onderhouden en hier toekomstige opdrachten uit te halen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je bent sterk in samenwerkingsverband. Je heb t een proactieve houding en weet creatief te handelen / te improviseren.

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures