WerkbijMax - logo - zwart - geel

Ambulanceverpleegkundige

Voor verschillende evenementen zijn we op zoek naar ambulanceverpleegkundigen. Als lid van een gezellig team van hulpverleners ligt jouw verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg aan aanwezigen op het evenement. Binnen het team van hulpverleners ben jij als ambulanceverpleegkundige medeverantwoordelijk voor de te leveren zorg aan de patiënt. Je hebt de vaardigheden om zorg te verlenen op het niveau van ALS (Advanced Life Support, volgens de actuele LPA “ambulancezorg”). Bovendien kan het voorkomen dat je als ambulanceverpleegkundige belast wordt met de medische coördinatie tijdens het evenement.

Bij Maximum Medical kun je op oproepbasis werken, zonder verplichtingen. Je hebt de vrijheid om alleen te werken op de leukste evenementen, en dat wanneer het jou uitkomt! Je krijgt de kans om op verschillende, diverse evenementen door heel Nederland te werken, waarbij je samenwerkt met specialisten zoals SEH-verpleegkundigen, anesthesiologen, IC-verpleegkundigen, en meer. Het is een unieke kans om in een andere setting te werken en je professionele bijdrage te leveren aan een breed scala aan evenementen.

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures