WerkbijMax - logo - zwart - geel

Evenementenbeveiliger

Maximum Event Security is op zoek naar evenementenbeveiligers (M/V) en ervaren mannen en vrouwen voor de Stand-by teams.

Heb jij altijd al in de dynamische wereld van grote evenementen willen werken? Heb jij een dienstverlenende instelling, maar staat veiligheid bij jou altijd voorop? Dan ben jij de juiste persoon om als evenementenbeveiliger te gaan werken bij Maximum Event Security!

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures