WerkbijMax - logo - zwart - geel

Planner

Een dynamische en soms ook hectische functie, waarbij je iedere dag in contact staat met onze klanten en onze beveiligers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de planning. Als planner sta je stevig in jouw schoenen en weet jij jouw hoofd koel te houden tijdens drukkere periodes en beschik je over een probleemoplossend vermogen. Je komt te werken met beveiligers in loondienst en beveiligers die werken op zzp basis. In totaal gaat het om ruim 150 beveiligers die zowel op langere termijn als ad hoc ingepland worden. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve inzet van deze beveiligers. Er wordt verwacht dat je communicatief sterk bent en goed contact onderhoud met zowel opdrachtgevers en opdrachtnemers. Verder heb je een ondersteunende rol tijdens sollicitatiegesprekken.

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures