WerkbijMax - logo - zwart - geel

Winkelsurveillant in burger

Retail Interventie Teams (RIT) zijn een belangrijk onderdeel van de beveiliging in winkels. Waar traditionele winkelsurveillance voornamelijk gericht is op preventie, zijn RIT-teams een uitbreiding die gericht zijn op het daadwerkelijk aanhouden van winkeldieven. Bij Maximum begrijpen we hoe belangrijk het is om de veiligheid van winkeliers en hun klanten te waarborgen en daarom bieden we ook deze dienst aan.

Beschik jij over die scherpe blik met betrekking tot het herkennen van afwijkend winkelgedrag? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Wegens uitbreiding van ons Retail Interventie Team werkzaamheden zijn we bij Maximum Security op zoek naar winkelsurveillant specialisten. Het team bestaat uit 1 geüniformeerde surveillant en 1 surveillant als burger. Samen ga je opzoek naar winkeldieven bij diverse winkels door heel Nederland van grote Retail bedrijven.

Als winkelsurveillant in burger en je collega in uniform is het jullie verantwoordelijkheid om winkeldieven of veelplegers op te sporen en op heterdaad te betrappen, om ze vervolgens over te dragen aan de politie. Om deze functie succesvol uit te voeren is een goede kennis van zaken en deskundigheid vereist. Het is van belang dat je in de functie beschikt over goede sociale vaardigheden en een goed uithoudingsvermogen.

WAT GA JE DOEN?

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

ONZE ORGANISATIE

Maximum Group B.V./Roxy Holding is een middelgroot beveiligingsbedrijf met 150 tot 200 professionals met diverse vaardigheden en certificaten. Wij bieden totaalconcepten en afzonderlijke diensten aan voor beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak. Onze focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden. We werken flexibel, oplossingsgericht en transparant, met persoonlijk contact. In ons gedreven, klein team met diverse expertises heerst een informele sfeer. We zoeken uitbreiding voor ons team van enthousiaste professionals.

PROCEDURE

Voldoe je aan bovenstaande eisen en durf jij de uitdaging aan, reageer dan snel!

Graag ontvangen wij een CV en motivatie, sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Stap 1: CV & Motivatiebrief uploaden

Stap 2:
Kennismakingsgesprek

Stap 3:
Vervolggesprek

Stap 4:
Aan de slag!

Simon van der Mars

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures