WerkbijMax - logo - zwart - geel

Het verhaal van Enrico

“Bij Maximum heerst een fijne werksfeer. Er is geen sprake van hiërarchie binnen het bedrijf. Iedereen staat gelijk aan elkaar ongeacht de hoeveelheid ervaring die je hebt of de functie die je bekleed.”

Waarom de beveiligingsbranche?

Enrico’s weg naar de beveiligingsbranche begon met de invloed van zijn toenmalige schoonvader, een objectbeveiliger bij ABN-AMRO. Intrigerend door zijn werk, besloot Enrico het pad van de beveiliging te volgen. Zijn introductie in deze wereld begon met toegangscontroles en groeide uit tot een fascinerende reis.

Waarom Maximum?

Een belangrijke beslissing was zijn keuze om bij Maximum te werken. Al eerder werkzaam als winkelsurveillant in burger, en gewapend met de nodige beveiligingsdiploma’s, trok Maximum zijn aandacht als een bedrijf waar hij graag voor wilde werken. Bij Maximum ontdekte Enrico een bedrijfscultuur zonder hiërarchie. Hier is iedereen gelijk, ongeacht ervaring of functie. De gelijkheid schept een positieve werksfeer waarin Enrico zich op zijn gemak voelt.

De beste voorbereiding voor evenementen

Voorbereiding is cruciaal voor Enrico, vooral op evenementen. Een goede nachtrust is essentieel om alert te zijn. Bij de briefing voor het evenement worden belangrijke details gedeeld: bezoekersaantallen, kenmerken van het publiek, potentiële risico’s, en leeftijdsbeperkingen. Als ZZP’er bij Maximum vervult Enrico meerdere rollen. Bij evenementen staat hij vaak bij de artiesteningang, waar hij geniet van het contact met artiesten. Als mobiele surveillant voert hij ’s avonds controles uit op panden en reageert hij op alarmmeldingen.

Voldoening in het werk

De grootste voldoening haalt Enrico uit tevredenheid. Wanneer iedereen, inclusief klanten en collega’s, tevreden is na een evenement, weet hij dat het team zijn taak goed heeft volbracht. De geruststelling van klanten en het succesvol afronden van evenementen zijn voor Enrico de ware beloningen van zijn werk in de beveiligingsbranche.

Ook aan de slag bij Maximum Group? Ontdek hier onze vacatures of neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Simon van der Mars

Meer medewerkers aan het woord

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures