WerkbijMax - logo - zwart - geel

Het verhaal van Mardy

‘Ik maak zoveel mee dat ik niet snel meer ergens van sta te kijken, maar het bijzondere is dat collega’s altijd achter je staan, ongeacht de situatie. Hierdoor voelen mensen zich zelfverzekerder en echt deel van een team. Beveiliging is eigenlijk een teamsport waarin samenwerking de sleutel is.’
 
In de wereld van de beveiligingsbranche is het niet vaak dat je iemand tegenkomt met zo’n opmerkelijk traject als Mardy, een gewaardeerde medewerker bij Maximum Group. Zijn reis begon op jonge leeftijd, waar hij aan de deur stond bij Hollywood, groeide door in het portierswerk, en vond uiteindelijk zijn plek als beveiliger bij Maximum Group. Nu, drie jaar later, deelt Mardy zijn ervaringen, successen en wat het werken bij Maximum Group zo bijzonder maakt.

Waarom de beveiligingsbranche?

Voor Mardy begon de aantrekkingskracht van de beveiligingsbranche op jonge leeftijd, waar hij zich bezighield met portierswerk bij Hollywood. Zijn interesse en toewijding leidden tot een natuurlijke overgang naar het beveiligingsvak. Bij Maximum Group vond hij een thuis waar hij zijn passie kon omzetten in een carrière.

De reis bij Maximum Group

Mardy startte zijn reis bij Maximum Group als stagiaire en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gewaardeerde supervisor. Hij deelt dat het unieke aan Maximum Group is dat er echt wordt geluisterd naar de behoeften van het personeel, en er actief wordt samengewerkt aan persoonlijke groei en ambities. Deze aanpak heeft Mardy geholpen zijn ondernemende karakter te omarmen en ruimte te geven voor zijn professionele ontwikkeling.

Een werkweek in het leven van Mardy

Mardy beschrijft zijn werkweek als gevarieerd en boeiend. Hij plant zichzelf in bij verschillende locaties, voert gesprekken met opdrachtgevers en houdt regelmatig communicatie met de directie. Deze diversiteit in taken weerspiegelt de veelzijdigheid van zijn rol als supervisor.

Voldoening in het werk

De grootste voldoening haalt Mardy uit het begeleiden en ondersteunen van mensen. Of het nu gaat om het aansturen van medewerkers, het begeleiden van stagiaires, of het faciliteren van ontwikkeling, Mardy vindt plezier in het bijdragen aan de groei van anderen.

Voorkeur en teamgeest

Hoewel Mardy het liefst zelfstandig werkt en geniet van het uitvoeren van rondes op objecten, staat hij open voor diversiteit en omarmt hij teamwerk als essentieel in de beveiligingsindustrie. Hij benadrukt dat beveiliging eigenlijk een teamsport is, waar collega’s elkaar ondersteunen, ongeacht de situatie.

Het unieke teamgevoel bij Maximum Group

Mardy deelt dat het teamgevoel bij Maximum Group uitzonderlijk is. Hij heeft zoveel meegemaakt dat weinig hem nog verrast, maar het feit dat collega’s altijd achter elkaar staan, ongeacht de situatie, maakt deze organisatie bijzonder. Mensen voelen zich hier zelfverzekerd en echt deel van een team, wat de beveiligingsbranche veranderd tot een samenwerking van individuen met een gemeenschappelijk doel.

Aanbeveling voor toekomstige medewerkers

Mardy sluit af met een aanbeveling aan anderen om bij Maximum Group te komen werken. Hij benadrukt het hart voor het personeel binnen de organisatie, waar medewerkers zich snel thuis voelen door het onderlinge contact en de warme teamcultuur. Zijn eigen snelle opgang van stagiaire naar coördinator op festivals in slechts twee jaar is een inspirerend voorbeeld van het potentieel voor groei en ontwikkeling binnen Maximum Group.

Ook aan de slag bij Maximum Group? Ontdek hier onze vacatures of neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Simon van der Mars

Meer medewerkers aan het woord

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures