WerkbijMax - logo - zwart - geel

Het verhaal van Stefan

“Door veel ervaring op te doen als winkelsurveillant en flexibel in de weekenden op horeca en evenementen te staan, doe ik veel ervaring op en heb ik veel diversiteit in mijn werk.”
 

In gesprek met Stefan, een veelzijdige medewerker bij Maximum Event Security, die zijn werk op evenementen combineert met een drukke baan als winkelsurveillant. Een ware professional met een ambitieus doel: als tussenstap naar een carrière bij de politie.

Stefans ambitie

Stefan de Heer heeft de ambitie om uiteindelijk aan de slag te gaan bij de politie. De jonge beveiliger die je in de zomer op evenementen als Culinesse tegenkomt bij de ingang, deelt openlijk zijn verhaal en ambitie voor de toekomst. Stefan werkt doordeweeks als winkelsurveillant en combineert dit met het werken als beveiliger op festivals en evenementen in het weekend om zijn uiteindelijke ambitie om bij de politie te werken in de toekomst te verwezenlijken.

Flexibiliteit en voldoening

Stefan prijst de goede sfeer, het makkelijke contact en de korte lijntjes bij Maximum Event Security. Hij benadrukt de flexibiliteit van zijn werk dat hij perfect kan combineren met zijn rol als winkelsurveillant van maandag tot en met vrijdag. Zijn grootste voldoening haalt Stefan uit de interactie met mensen, vooral op evenementen met een goede sfeer. Hij deelt zijn ambitie om door te groeien naar specifieke diensten zoals Crowd Control (CP), hier ziet hij zichzelf als de spin in het web, waarbij hij de ruimte krijgt om de lijntjes uit te zetten en het vuile werk op te knappen.

Aanrader voor beveiliging

Stefan raadt zowel Maximum als een carrière in de beveiliging aan, vooral het werken op evenementen in de weekenden. Hij benadrukt de mogelijkheid om het werk naadloos te combineren met andere diensten. Hij erkent dat, hoewel er incidenten kunnen voorkomen bij evenementen, het geruststellend is om te weten dat er altijd teamleden in de buurt zijn om te helpen, waardoor je echt het teamgevoel ervaart.


Ook interesse om bij Maximum Group aan de slag te gaan? Ontdek onze vacatures of neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Simon van der Mars

Meer medewerkers aan het woord

HEB JE JOUW DROOMBAAN AL GEVONDEN?

Werkbijmax - favicon - logo - geel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures